Grade

Datamaskiner bruges på forskellige måder, og når maskinen kommer ind til os grader vi dem derfor efter hvilken tilstand maskinerne er i. Nogen datamaskiner har stået fint i en docking fra de var nye, mens andre er blevet fragtet rundt og bærer præg af slidtage. Derfor grader vi alle brugte enheder efter kategoriene A, B og C. Produktenes gradering vil afspejles i prisen.

Kosmetisk gradering
Graderingen er kun på baggrund af kosmetisk vurderinger. Alle våre produkter leveres i 100 % teknisk stand.

A-grade
Køber du et reproduceret produkt med A-grade kan du forvente dig et produkt som ser tilnærmelsesvis ny ud. Et produkt som har vært brugt af nogen tidligere vil altid have en eller anden form for slidtage, og på A-grade godtager vi derfor minimalt med ridser og andre mærker. Det godtages ikke ridser eller andre skader på skærmen.

B-grade
Her kan du forvente et produkt som er helt og fint, men som kan have nogen ridser, mindre buller og andre mindre slidtageskader. I yderkanten af skærmen godtages nogle ridser, enkelte pixel-fejl eller trykmærker, men skærmen er for øvrig held og fin.

C-grade
Nogen produkter er godt brugt og bærer præg af dette. Produkter graderet som C-grade vil ha tydelige og/eller omfattende ridser, buller og skader. I yderkant af skærm godtages ridser, pixel-fejl eller trykmærker, men skærmen er for øvrig i god stand.