Om os

Greentech AS og Addex Distribution AS blev i december 2013 købt af Arrow Electronics. Arrow Electronics er en global leverandør af produkter, service og komplette løsninger til industri og kommercielle brugere af elektroniske komponenter og entreprise server løsninger. 

Arrow Sustainability er en division under Arrow Electronics, der er specialister i at genskabe værdier af brugt IT udstyr i bred forstand. Vi opkøber brugt IT udstyr (PC, laptop, server, netværksudstyr, tablets og smartphones), sikre 100% datasletning, istandsætter udstyret og sælger det til en ekstra livscyklus. Man kan forvente en besparelse på op til 70 %, når man køber istandsat brugt dataudstyr, sammenlignet med at købe nye produkter.

Alle produkter du finder på vores hjemmeside har minimum et års garanti, og flere produkter har to og tre år garanti. Vi sælger udelukkende PC-er som er beregnet til brug i pro segment, og disse PC-er er laget for at have en levetid på 7-8 år. Den største del af datamaskinerne vi sælger er mellem to og fire år, så køber du en brugt datamaskine af os, vil du kunne have den i mange år fremover. Byggekvaliteten på materiale og elektroniske komponenter er af en helt anden art end det du finder på billige PC-er til 2-3000 kr.

Arrow Sustainability er størst på salg af istandsatte IT-udstyr i Skandinavien. På verdensplan er Arrow Sustainability igen blevet udnævnt markedsleder af Gartner, Inc, indenfor genbrug af IT udstyr. 


Vores vision: 
"Vi skal være den foretrukne samarbejdspartner for opkøb og salg af brugt IT udstyr i norden".

Mange kommuner og virksomheder har i stigende omfang fokus på bæredygtighed, grøn omstilling og cirkulær økonomi / genbrug – og er derfor meget interessante for os som fremtidens samarbejdspartner.

Arrow Sustainability er en sikker samarbejdspartner for fremtiden.